Класация за народна музика

  • Автор и водещ Венцислав Пенев
  • Тази седмица гост Дарина Славова

Във „Фолклора магия” участват популярни изпълнители на български фолклор – певци и певици, инструменталисти, танцови групи ,хореографи и компоцитори.„Фолклора магия” е мястото, което обединява изпълнители и почитатели около народната музика, традициите, песните и хората. Предаването предлага пъстрота и динамика и така показва богатството и разнообразието на българския фолклор – с най–добрите ни изпълнители и чрез мелодична и приятна музика всяка сряда от 12:00 часа по радио ГАМА Видин.

Посетете Facebook страницата на предаването „Фолклорна магия”.

Предавания

Информация и правила на играта

Периодът, в който потребител, изпълнил условията за участие а именно: гласувал чрез обаждане на 0876 886 306 или гласувал във фейсбук ,както и чрез формата в сайта ще може да се възползва от ИГРАТА, и да спечели диск. Гласуването продължава до края на текущият месец, освен ако не са налице промени.Право на участие в Томболата придобива всяко пълнолетно дееспособно физическо лице /Участник/.
Виж повече
тук
В играта нямат право да участват служители на „РАДИО ГАМА" ВИДИН и техни роднини по права линия без ограничения.Всеки участник има право на ЕДНА награда независимо от обявеният брой или количество раздавани дискове /награди/.Всеки участник може да гласува само ВЕДНЪЖ за избраният от него изпълнител.Победителят се обявява ДИРЕКТНО в предаването ФЛКЛОРНА МАГИЯ от водещият Венцислав Пенев.
Виж повече
тук
За нас
  • Радио „Гама“ е ефирно радио в Северозападна България.То излъчва от град Видин има покритие в областите Видин и Монтана на честота 96.7 FM
  • Нашата цел е да правим местна радио програма която да се слуша на работното място, в дома и пътувайки в автомобила.
  • Излъчваме 24 часова програма,насочена към аудитория на възраст 20-60 годишни.
  • Ние излъчваме актуална информация, новини, сервизна информация, трафик, времето,културни афиши.Предавания за икономика, образование, култура и здравеопазване
Контакти:
0876 886 306
Адрес:
Видин - хотел "Ровно" ет 1 стая 111.
Централа: 02 492 52 31
E-mail: gama@dir.bg
E-mail: radiogama@mail.bg
Карта      Пишете ни