Бъди РЕПОРТЕР-ИЗПРАТИ НОВИНА

Важно:ПРИ ПРОБЛЕМ ИЗПРАТЕТЕ НА radiomixbg@gmail.com

Бъди репортер! Редакцията на Радио ГАМА - Видин и radiogama.bg.(За Видин и България) дава възможност всички свои слушатели и читатели от България и цял свят да бъдат репортери!

В епохата на глобална технологична свързаност, ние сме по-убедени отвсякога, че включването, участието, подкрепата на слушатели и читатели са сред най-важните фактори за успеха на една медия!

Затова Ви каним: изпращайте ни на radiomixbg@gmail.com или чрез формата /в ляво/, статии, новини, репортажи, писма до редактора, снимки, видеоматериали, аудиоматериали по теми, които смятате за важни и актуални, и които ние ще публикуваме в нашият сайт , във "Фейсбук" и в ефира на "Радио ГАМА"!

Само ние /за сега/ Ви даваме възможност да разгърнете и покажете свойте журналистически заложби!

Използвайте тази уникална възможност да доведете това, което смятате за важно, до вниманието на стотици хиляди хора в България и по света, включително българските и европейските институции, хора от сферата на бизнеса, технологиите, образованието, науката, културата!

Очакваме с нетърпение Вашите материали за рубриката "Бъди репортер"!

Редакционен екип

За повече информация на 0876 886 306 или на gama@dir.bg

Важно: изпратените материали НЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ. Запазваме си правото да откажем репортаж или да редактираме ,според установените журналистически и морални норми.

За нас
  • Радио „Гама“ е ефирно радио в Северозападна България.То излъчва от град Видин има покритие в областите Видин и Монтана на честота 96.7 FM
  • Нашата цел е да правим местна радио програма която да се слуша на работното място, в дома и пътувайки в автомобила.
  • Излъчваме 24 часова програма,насочена към аудитория на възраст 20-60 годишни.
  • Ние излъчваме актуална информация, новини, сервизна информация, трафик, времето,културни афиши.Предавания за икономика, образование, култура и здравеопазване
Контакти:
0876 886 306
Адрес:
Видин - хотел "Ровно" ет 1 стая 111.
Централа: 02 492 52 31
E-mail: gama@dir.bg
E-mail: radiogama@mail.bg
Карта      Пишете ни